A nyaralást élvezetesebbé tehetik az esti sétákkal,hegyi turizmussal,kerékpározással,gombázással,horgászattal,és a téli időszakban széles választékkall a téli sportokkal.Szállóvendégeinknek ingyenes segítséget nyújtunk a túrák és kirándulások megtervezéséhez a környéken.

szállás

Chata Aqualand DL rendelkezik:

Vendégeinknek kényelmes szállást biztosítunk,mely 4 drb.különálló szobából,a nagy nappalliból,ahol kandalló is található,teraszból, telljesen felszerelt konyhából ,2 drb mellékhelységből és 2 drb zuhanyzósarokból áll.A nyaraló kapacitása 15 fő,szükség esetén + pótágy. A szállás ára szezonban 13€/ fő egy éjszaka. Szezonon kívül pedig megegyezés alapján. Gyermekeknek 3éves korig a szállás ingyenes. Gyermekeknek 10éves korig és hosszabb mint 7napos nyaralás esetén árengedményt ajánlunk. Szezonban lehetőség van a reggeli hozzárendeléséhez, mely 4€ -ba kerül. A nyaralónak a teljes kapacitása betöltésekor jelentős kedvezményeket ajánlunk (kapacitás 15fő +pótágy lehetősége.

Szobatípusok:

Szobatípusok

Ágyak száma

Ár

1.szoba: felső emelet ballra 3ágyas szoba franciaágy + egyszemélyes ágy.

2

50 Euro

2.szoba: középen 3ágyas szoba franciaágy + egyszemélyes ágy

2

50 Euro

3.szoba: felső emelet jobbra 3ágyas szoba 3x egyszemélyes ágy

3

50 Euro

4.szoba: középső emelet 4ágyas szoba , franciaágy +emeletes ágy

2

60 Euro

A nappaliban kihúzhatós kanapé

Foglalás

Gombák gyűjtése, pihentető séták az esti órákban, túrázás a hegyekben, kerékpározás, lehetőség szerint horgászat, vagy különböző téli sportok gyakorlása, például síelés (csak télen).

Aqualand DL

Aqualand chata DL
Mobil: 0914707362, 0905206023
Cím: Dedinky,Dobšinská Maša 69